­
Me showing Weaving with Echo & Iris by Marian Stubenitsky

Naar aanleiding van de heruitgave van het boek "Weaving with Echo & Iris" van Marian Stubenitsky heb ik één van de laatste exemplaren van de Nederlandstalige versie mogen ontvangen als dank voor mijn hulp bij het maken van de Engelstalige herdruk. Heel blij mee!

cover boek Weven met Echo en Iris Marian StubenitskyNa de lancering van het prachtige boek van Erica de Ruiter "Weven op 3 schachten", was het de beurt aan de herdruk van het mooie en leerzame eerste boek van Marian Stubenitsky, "Weaving with Echo & Iris". Dat boek had Marian al eerder in een Nederlands- en Engelstalige versie laten uitgeven. De Engelstalige versie vindt veel aftrek van over de hele wereld en de voorraad slonk aardig. Een herdruk was het logische gevolg en ook daarbij heb ik mijn aandeel mogen leveren. 

Het is een prachtig boek waar veel inspiratie in gevonden kan worden voor het maken van vele kleurige weefsels. Dát staat zeker nog op mijn to do-lijst, wanneer ik wat meer tijd krijg om te gaan weven. Tot die tijd geniet ik al van de mooie foto's van de prachtige weefsels. 

Hulp nodig?

Indien je graag het Engelstalige boek Weaving with Echo & Iris van Marian wilt kopen, ga dan naar de website van Marian Stubenitsky voor meer informatie. Mocht je zelf heel veel weten over een bepaald onderwerp en je wilt hier een boek over uitgeven en je weet niet hoe, dan kun je contact met mij opnemen. 

Projecten / klanten

Vragen? Stuur een bericht via onze contactpagina.

 

­