­
Me showing Double with a Twist by Marian Stubenitsky

"Double with a Twist" is de Engelse titel van het laatste boek van Marian Stubenitsky. Ook dit prachtige boek is weer in twee talen uitgevoerd en gaat over schijndubbelweefsels.

cover boek Double wa Twist Marian StubenitskyNaar aanleiding van een diepgaande studie naar alle mogelijke vormen van schijndubbel heeft Marian dit prachtige boek geschreven. Daarbij heeft ze zich niet ingehouden en is helemaal los gegaan met verschillende ontwerpmethoden. In dit boek kun je heel veel projecten vinden die door andere weefsters gemaakt zijn in overleg met of dankzij patronen van Marian. Het resultaat geeft weer heel veel mooie foto's prachtige weefsels en werktekeningen. Net als de vorige boeken met een harde kaft en maarl liefst 240 pagina's in full color. Ik ben trots dat ook ik weer een radertje was in de productie van zo'n prachtig boek dat in de hele weefwereld geliefd is.  

Verzamel ze allemaal!

Na de vorige twee boeken, boek 1 is "Weven met Echo & Iris" en boek 2 is "Stubenitsky Code", is dit boek weer een mooie aanvulling op mijn verzameling weefboeken. Het is leuk voor de wevers en weefsters om deze boeken te verzamelen, dan heb je zóveel inspiratie... Daar kun je een leven lang uit putten.

verzameling boeken Marian Stubenitsky.jpg

Hulp nodig?

Indien je graag het boek Dubbel met een Twist van Marian wilt kopen, ga dan naar de website van Marian Stubenitsky voor meer informatie. Mocht je zelf heel veel weten over een bepaald onderwerp en je wilt hier een boek over uitgeven en je weet niet hoe, dan kun je contact met mij opnemen. 

Projecten / klanten

Vragen? Stuur een bericht via onze contactpagina.

 

­